menu

Barkod terminali

Datalogic Skorpio X5

Datalogic Skorpio X5

SPECIFIKACIJE

Sa kompaktnim Skorpio X5, Datalogic predstavlja sledeću moćnu generaciju mobilnih računara sa tastaturom. Baš kao i njegovi prethodnici, kombinuje ergonomsko i robusno kućište izvana sa snažnim hardverom iznutra. To ga čini idealnim partnerom za različite zadatke u teškom radnom okruženju transporta i logistike, proizvodnje i industrije.
Kao operativni sistem Skorpio X5 koristi Android 10. Ima sveobuhvatne funkcije i jednostavan korisnički interfejs koji se koristi intuitivno.
Datalogic pridaje veliku važnost čitavom nizu opreme prilikom dizajniranja svojih uređaja. Zato Skorpio X5 koristi najnovije tehnologije i izuzetno moćan hardver. Njegov izuzetno veliki ekran od 4,3" sa Wide Video Graphics Adapter (WVGA) obezbeđuje visoku čitljivost za aplikacije pune funkcija i različitih uslova osvetljenja. Čitajte ga lako i u zatvorenom i na otvorenom u svakom trenutku.
Mobilnim računarom se upravlja preko tastature ispod ekrana. Dostupna su tri različita rasporeda tastature: numerički sa 28 tastera, funkcionalni sa 38 tastera ili alfanumerički sa 47 tastera. Osim toga, Skorpio X5 nudi brojne opcije ključeva za skeniranje: dvije sa strane, jedna u sredini, jedna na okidaču (verzija s pištoljskom ručkom) ili jedna na dnu (verzija s rukohvatom).
Za više snage na poslu, napajanje je osigurano standardnom baterijom od 3.500 mAh ili poboljšanom baterijom visokih performansi od 6.200 mAh. Oba imaju tehnologiju hot-swap i koriste Datalogic-ovo inteligentno upravljanje baterijama. U kombinaciji, ovo osigurava da je mobilni računar spreman za upotrebu 24/7 bez prekida. Dostupne su i dvije opcije uređaja za punjenje: potpuno beskontaktni uređaj s naprednim bežičnim punjenjem od 15 W ili pogo pin konektor koji pruža dodatnu Ethernet vezu unutar Skorpio X5 postolja.
Skorpio X5 takođe ima Qualcomm Snapdragon 600 octa-core procesor sa 2,2 GHz. Ovo pruža vrhunsku računarsku snagu koja ispunjava zahtjevne zahtjeve različitih radnih okruženja. Velika memorija se opciono sastoji od 3 GB i 32 GB ili 4 GB i 64 GB. Takođe, dostupna su tri različita mehanizma za skeniranje za snimanje 1D i 2D bar kodova: linearni snimač slike, standardni 2D snimač slike i uređaj za snimanje srednjeg opsega. Sva tri imaju Datalogicov patentiran »Green Spot«.
WLAN 802.11ac i 802.11r/mc sa MIMO interfejsima osiguravaju pouzdanu vezu i visoku povezanost. Oni uvelike smanjuju zastoje i time štede mnogo vremena. Dodatna sučelja su Bluetooth 5.0 i Near Field Communication (NFC).

SPECIFIKACIJA PDF
datalogic skorpio x5
Copyright © Soft-Code All rights reserved.
Powered by limun.co