menu

Barkod terminali

Zebra TC21

Zebra TC21

SPECIFIKACIJE

Izdržljiv Zebra TC21 računar osjetljiv na dodir poslovne klase ima atraktivan, kompaktan dizajn pametnog telefona i mnoge praktične funkcije za brzo obavljanje posla u industrijskim okruženjima. Wi-Fi ga čini savršenim za one koji stalno rade na istom mjestu, a uz Android operativni sistem i više od 50 poboljšanja sigurnosti i privatnosti podataka, također ima nevjerovatno visok standard sigurnosti. Dodatno, mobilni računar se može konfigurisati na različite načine, koje korisnik bira prema potrebama.

Računar osjetljiv na dodir nudi različite opcije za pouzdanu komunikaciju, uključujući »Voice over Wi-Fi« (VoWiFi). Opciono, možete instalirati push-to-talk (PTT) ili Express (alat Mobility DNK) na uređaj.

TC21 je opremljen 5" HD ekranom osjetljivim na dodir, punjivom baterijom sa do 14 sati trajanja baterije i sučeljima WLAN, Bluetooth i NFC. Integrirana prednja kamera od 5 megapiksela je pogodna za video pozive, a kamera u boji od 13 megapiksela na stražnji je pogodan za povremeno hvatanje bar kodova i detaljno snimanje fotografija – na primjer, za pružanje dokaza o isporuci i dokumentiranje izvršenih popravki ili oštećenja isporučene robe.Za zadatke koji zahtijevaju intenzivno skeniranje, moduli za skeniranje SE4710 i SE4100 za poduzeća dostupni su kao opcija.

Zbog svoje kompaktne veličine i male težine, nosite TC21 bez napora cijeli dan i rukujte njime samo jednom rukom. U isto vrijeme, remen za zapešće omogućava korisnicima da se u potpunosti koncentrišu na svoje zadatke, a ne na rukovanje uređajem. Takođe, računar osetljiv na dodir je otporan na vodu i prašinu, lako preživljava više padova na beton, a ni sneg, kiša, vrućina i hladnoća mu ne smetaju.

Računar osjetljiv na dodir TC21 je podržan moćnim, besplatnim alatima »Mobility DNA Professional« i opcionim »Zebra OneCare SV planom podrške«. Ovo pruža sveobuhvatnu zaštitu pokrivajući normalno habanje, tehničku podršku uživo i online, prioritetne popravke i još mnogo toga.


SPECIFIKACIJA PDF

Copyright © Soft-Code All rights reserved.
Powered by limun.co